

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Приготвянето й отнема само 15 минути
Пухкаво пандишпаново руло с бабино кремче
Една тава свършва буквално за ден
Без тесто и печене, а с копринена текстура
Кората е като тесто за еклери, а кремът вътре – божествено вкусен и пухкав
Толкова са вкусни и леки
Рецептата е изключително проста
Освен всичко тя е и ефектна
Отличен, лесен и с богат вкус
Ето как да го приготвите